Therapeuten » Provincie Noord-Brabant » Plaats Bavel »

Therapeut Sylvia Dirkse van Praktijk: Shiatsu Bamali in Bavel

Gegevens therapeut Sylvia Dirkse:

NaamSylvia Dirkse
PraktijkShiatsu Bamali
AdresSchoutenlaan 32
4854AX BAVEL
ProvincieNoord-Brabant
Therapieën Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Tuina, Zen-shiatsu
Verenigingen KATA, NVST, RBCZ (voorheen RBNG), SRBAG, TCZ (voorheen TBNG), VBAG
ABG-Code90-044674
 
Sylvia Dirkse van Shiatsu Bamali heeft de opleiding Shiatsu Massage Opleiding Shu Ha Ri (Qing Bai), Cranio Sacraal, Sportmassage (ivs), Stoelmassage (touch pro), Reiki, Tuna (OTCG Antwerpen) en Chinese Abdominale Massage gevolgd. Is te bereiken op telefoonnummer 06-23046802 en via de website www.shiatsu-bamali.nl.

Informatie van Sylvia Dirkse:

Als shiatsu therapeut zie ik het menselijk lichaam en psyche als 1. Shiatsu is een holistiche therapeutische manier van werken.Hiertoe gebruik ik diverse technieken, maar altijd primair shiatsu en de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde. in een behandeling gebruik ik vaak technieken uit andere geneeswijzen, maar shiatsu is en blijft de basis van mijn manier van werken. Voor bedrijven biedt de praktijk stoelshiatsu volgens de TouchProģ methode. Stoelshiatsu is ontspannend, vitaliserend en bevordert de circulatie, zodat het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit past perfect in uw ARBO-plan voor ziektepreventie.

Artikel toevoegen aan TwitterArtikel toevoegen aan LinkedInArtikel toevoegen aan NuJIJArtikel toevoegen aan DiggArtikel toevoegen aan del.icio.usMail dit artikel naar een vriend of vriendinVoeg het huidige Shiatsu-Stijlen artikel toe aan je favorieten Volg Shiatsu-Stijlen

 Volg Shiatsu-Stijlen op Google+  Volg Shiatsu-Stijlen op Twitter

 Zoeken