Therapeuten » Provincie Groningen » Plaats Stadskanaal »

Therapeut Elianne A. Pepping van Praktijk: Massagepraktijk Stadskanaal in Stadskanaal

Gegevens therapeut Elianne A. Pepping:

NaamElianne A. Pepping
PraktijkMassagepraktijk Stadskanaal
AdresTrekpad 4
9502PA STADSKANAAL
ProvincieGroningen
Therapieën Lymfe drainage, Ontspanningsmassage, Shiatsu, Sportmassage, Triggerpoint coach, Voetreflexologie
Verenigingen NGS, NVST, SRBAG
ABG-Code90-013389
 
Elianne A. Pepping van Massagepraktijk Stadskanaal heeft de opleiding Shiatsu gevolgd. Is te bereiken op telefoonnummer 06-36108593 en via de website www.massagepraktijkstadskanaal.nl of www.bedrijfsmassagenederland.nl.

Informatie van Elianne A. Pepping:

Massage Praktijk Stadskanaal is gestart in 2007 en stelt zich ten doel om patienten met pijnklachten te behandelen middels o.a. shiatsu en triggerpoint therapie. Voor mensen die al langere tijd onverklaarbaar pijn ondervinden van bijv. rug, nek, schouder of andere gebieden in het lichaam. Samen met de patient wordt gezocht naar een oplossing met behulp van bijv. TRIGGERPOINTBEHANDELING. Wij staan u graag te woord als u indien enige vragen heeft. Voor meer informatie over de behandelingen de praktijk verwijs ik u vriendelijk naar onze website. Behandelingen kunnen worden vergoedt.

Artikel toevoegen aan TwitterArtikel toevoegen aan LinkedInArtikel toevoegen aan NuJIJArtikel toevoegen aan DiggArtikel toevoegen aan del.icio.usMail dit artikel naar een vriend of vriendinVoeg het huidige Shiatsu-Stijlen artikel toe aan je favorieten Volg Shiatsu-Stijlen

 Volg Shiatsu-Stijlen op Google+  Volg Shiatsu-Stijlen op Twitter

 Zoeken