Shiatsu Massage Opleidingen tot erkend therapeut


Shiatsu Opleidingen worden in zowel Nederland, België als Duitsland gegeven. Sommige van deze opleidingen leiden alleen op tot Shiatsu ontspannings massage therapeut, daarom wordt hier een overzicht geboden van alleen die opleidingen die als Shiatsu Opleiding een volwaardige therapeuten opleiding aanbieden. Tevens wordt er per opleiding aangegeven in welke plaats de opleiding kan worden gevolgd, om zo de keuze nog makkelijker te maken voor het juiste Shiatsu Opleidingsinstituut.

Indien na het volgen van een opleiding het diploma wordt behaald, dan kan men zich laten registreren als officieel geregistreerd shiatsu (ontspannings-massage) therapeut.

Tijdens de opleiding vind d.m.v. goede communicatie/advies in de afzonderlijke cursussen persoonlijke coaching plaats, zodat de student een goed zelfbeeld krijgt en weet wat hem/haar te wachten staat.
De onderdelen welke tijdens een Shiatsu opleiding aan de orde kunnen komen, zijn:
  • Chinese medische kennis, zoals anatomie en de energieleer
  • Therapeutische vorming
  • Ziekteleer
  • Diagnostiek
  • Stage
  • Opzetten van therapeutische Shiatsu behandeling
Tevens bestaat de mogelijkheid voor de afgestudeerde therapeut om zich aan te sluiten bij een beroepsverenging voor erkende Shiatsu therapeuten.

Kijk snel verder bij de shiatsu massage opleidingen in het land van jouw keuze:
- Shiatsu Opleiding in Nederland >>
- Shiatsu Opleiding in België >>
- Shiatsu Opleiding in Duitsland >>

Artikel toevoegen aan TwitterArtikel toevoegen aan LinkedInArtikel toevoegen aan NuJIJArtikel toevoegen aan DiggArtikel toevoegen aan del.icio.usMail dit artikel naar een vriend of vriendinVoeg het huidige Shiatsu-Stijlen artikel toe aan je favorieten

 Volg Shiatsu-Stijlen

 Volg Shiatsu-Stijlen op Google+  Volg Shiatsu-Stijlen op Twitter

 Zoeken