Boeken »

Shiatsu in uitvoering - ISBN 9789069636290
Shiatsu in uitvoering - ISBN 9789069636290, Joyce VlaarkampAuteurVlaarkamp, Joyce
UitgeverAltamira-Becht
ISBN9789069636290
ISBN109069636290
BindwijzePaperback
Verschenen2004
 

De uitvoering van Shiatsu-technieken belicht

Ieder jaar kiest een groter en breder publiek voor het bestuderen van shiatsu, merkt Joyce Vlaarkamp als directeur van de Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam.
Als studiemateriaal en achtergrondinformatie raadt ze haar studenten ‘Shiatsu in theorie en praktijk’ van Carola Beresford-Cooke en ‘Het Shiatsuboek’ van Paul Lundberg aan, al vond ze dat hierin de uitvoering van shiatsu-technieken niet voldoende werd belicht. Vlaarkamp besloot daar zelf iets aan te doen. En met Shiatsu in uitvoering is er dan nu eindelijk het boek dat uitlegt hoe de technieken die shiatsu rijk is, behoren te worden uitgevoerd in de diverse lichaamshoudingen (kata´s).

Het boek bevat daarom voornamelijk fotomateriaal met korte aanwijzingen. Oorspronkelijk bedoeld voor haar eigen studenten, is dit kata-boek uitgegroeid tot een naslagwerk voor iedereen die zich met shiatsu bezighoudt, bezig heeft gehouden of dat in de toekomst wil gaan doen.
Joyce Vlaarkamp is directeur van de Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam.
Zij is zelf onderricht door Sasaki Kazunori, die weer student was van Shizuto Masunaga.

Extra informatie:  
RugtitelShiatsu in uitvoering
OmslagtitelJoyce Vlaarkamp, Shiatsu in uitvoering
Pagina´s132
Formaat197 x 196 x 9 mm
Gewicht323 gram

Artikel toevoegen aan TwitterArtikel toevoegen aan LinkedInArtikel toevoegen aan NuJIJArtikel toevoegen aan DiggArtikel toevoegen aan del.icio.usMail dit artikel naar een vriend of vriendinVoeg het huidige Shiatsu-Stijlen artikel toe aan je favorieten


 Volg Shiatsu-Stijlen

 Volg Shiatsu-Stijlen op Google+  Volg Shiatsu-Stijlen op Twitter

 Zoeken