Algemeen »

Vind Ontspanning & Verlicht Pijn met Shiatsu Massage therapie

Veel mensen hebben moeite om ontspanning te vinden en velen hebben last van pijn of andere lichamelijke klachten. Shiatsu Massage therapie kan zorgen voor ontspanning en verlichting van pijn of andere klachten.

Shiatsu drukpunt massage stimuleert de circulatie van energie ook wel Qi, chi of ki genoemd. De Qi stroomt door de energiebanen in ons lichaam welke in Shiatsu TCM termen worden aangeduid als meridianen. De verbeterde circulatie door massage in de Shiatsu therapie vorm, zorgt voor bevordering van de ontspanning in uw lichaam, welke langzaam van pijn en ongemakken wordt verlicht. Tevens komt het ontspannen lichaam weer in zijn natuurlijke evenwicht en balans, waardoor de fysieke en psychische conditie wordt versterkt.

Shiatsu Massage is een totale lichaamstherapie die daadwerkelijk en effectief helpt bij diverse klachten, zoals: pijn in nek en schouders, spierspanning, astma, rug klachten, RSI, sportblessures, depressie, angst, slapeloosheid, migraine, menstruatie problemen, prikkelbare darm, vermoeidheid en stress gerelateerde klachten.

Met Shiatsu drukpunt massage kunt u een bevrijding verwachten van lichamelijke klachten, pijn, een beter functionerende spijsvertering krijgen en een immuunsysteem dat wordt gestimuleerd. Het geeft een fantastisch gevoel van welzijn, welke dagen kan duren. Als u Shiatsu Massage Therapie regelmatig ontvangt of krijgt, kan dit zorgen voor een opmerkelijke verhoging van de effectiviteit op uw lichaam.

De meeste effectiviteit en ontspanning kunt u verkrijgen door een Shiatsu Massage te ontvangen van een gediplomeerde Shiatsu therapeut welke een Shiatsu beroepsopleiding heeft gevolgd.

Artikel toevoegen aan TwitterArtikel toevoegen aan LinkedInArtikel toevoegen aan NuJIJArtikel toevoegen aan DiggArtikel toevoegen aan del.icio.usMail dit artikel naar een vriend of vriendinVoeg het huidige Shiatsu-Stijlen artikel toe aan je favorieten


 Volg Shiatsu-Stijlen

 Volg Shiatsu-Stijlen op Google+  Volg Shiatsu-Stijlen op Twitter

 Zoeken